WELKOM THUIS IN JE NIEUWE HUIS!

DE MAKKELIJKSTE MANIER OM EEN PERSOONLIJK EN STIJLVOL THUIS TE CREËREN

Het leven is zoveel mooier in een fijn ingericht huis. Wilt u dit ook maar weet u niet hoe u moet beginnen? Wij helpen u met een individueel designplan, want dat bepaalt of u uzelf straks thuis voelt. De stijl die bij u hoort ontdekken we samen, de rest verzorgen wij.

ESSENTIAL, COMFORT OF PREMIUM

Een mooi interieur creëren is een kwestie van smaak, niet van geld. Dat ziet u duidelijk terug in onze collecties met prachtige combinaties van verschillende materialen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken om binnen uw budget te blijven, hebben onze interieurpakketten drie verschillende afwerkingsniveaus.

DE PERFECTE BASIS

ESSENTIAL

Een aantrekkelijke geprijsde collectie met alle essentiële ingrediënten voor een mooie afwerking. Een compacte, functionele en zorgvuldig samengestelde selectie materialen met tijdloze design details. De perfecte basis voor een leefbaar thuis.

DUURZAME KWALITEIT

COMFORT

Voor een meer persoonlijke touch kunt u kiezen uit een bijzonder gevarieerde selectie van materialen met allerlei finesses in de design details in zowel vorm als functie. Duurzame kwaliteit voor een optimaal wooncomfort.

DE LUXE VAN HET LEVEN

PREMIUM

Als u hoge eisen stelt aan vormgeving & design en u oog hebt voor subtiele details, dan is Premium de juiste keuze. Dit is interior design puur sang met een geraffineerde keuze voor exclusieve, hoogwaardige materialen. De bijzondere design details creëren een verrassend en verfijnd thuis, vanzelfsprekend van alle moderne gemakken voorzien.
Laat de luxe van het leven u omarmen.

WIJ GELOVEN DAT GOED DESIGN
EEN VERHAAL VERTELT

DE MAKKELIJKSTE MANIER OM EEN PERSOONLIJK EN STIJLVOL THUIS TE CREËREN

Uw huis is het canvas van uw leven, ingekleurd met een interieurontwerp dat bij uw levensstijl past.

Bij Home Made By maken we interieurs die naast eenheid, allure en rust uitstralen en bovenal een persoonlijk verhaal vertellen. Onze aanpak? In vier stappen creëren we uw eigen Home Story gebaseerd op wie u bent en wat u belangrijk vindt.

STAPPENPLAN

STAP 01

DESIGN DATE®

STAP 02

DESIGN PLAN

STAP 03

MATERIALEN KIEZEN

STAP 04

WELKOM THUIS

AMBACHT & KWALITEIT

Van ontwerp tot realisatie, wij nemen u graag al het werk uit handen. Samen bepalen we de leuke zaken, wij regelen de rest, van het installeren van de vloer of raambekleding, afwerken van de wanden, schilderwerk tot het ophangen van de lampen. Altijd met één vast aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk voor u.

FINANCIEEL AANTREKKELIJK GEMAAKT

De aankoop van bijna alle producten uit onze collecties kan worden meegenomen in de financiering van uw huis. Bovendien zijn ze fiscaal aftrekbaar, vraag ernaar bij uw eigen hypotheekadviseur. In ons aankoopadvies vertellen we u precies om welke producten dit gaat, zodat u het juiste budget kunt reserveren binnen uw hypotheek of bouwdepot.

GEMAKKELIJK & PERSOONLIJK
DESIGN DATE®

LATEN WE UW DROOM TOT LEVEN BRENGEN
Boek een gratis Design Date® en ontdek wat onze designexperts voor u kunnen betekenen. Dit is ons cadeau voor u! designstudio@homemadeby.nl

INTERESSE?

Neem contact op met uw klantadviseur of direct met HOMEMADEBY via 020 - 471 17 35

HOMEMADEBY
Jan van Gentstraat 20
1171 GL Badhoevedorp
T 020 - 471 17 35
E designstudio@homemadeby.nl
WWW.HOMEMADEBY.NL/DESIGNSTUDIO

PROJECTONTWIKKELING