FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

U bent geïnteresseerd in een woning in Bonheur en u bent benieuwd of deze binnen uw budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet u precies wat u kunt lenen en vergroot u ook de kans op úw droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel voor u als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij u daarom aan om een financiële check te doen.

 

HOE WORD IK EEN VOORRANGSKANDIDAAT?

Ja, u leest het goed: Voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben afgegeven, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in uw financiële haalbaarheid kunt u er dus profijt van hebben als u een financiële check doet.

 

FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Rabobank denkt in alle situaties graag met u mee. Voor de doelgroepen: starters, senioren, doorstromers en huurders hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen u graag uw droomwoning in Bonheur te realiseren!

Vraag via de onderstaande knop een financiële check aan (Rabobank)

UW DUURZAME DROOMHUIS GEZIEN IN BONHEUR?

Heeft u interesse in een mooie duurzame woning in Bonheur? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij de Rabobank en vergroot zo de kans op uw droomwoning. Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvangt u bij aankoop van een woning in Bonheur, bij de Rabobank een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in uw energiekosten, maar ook in uw maandelijkse hypotheeklasten.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET
ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS, ZIJ HELPEN U GRAAG!

Wilt u gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Onze adviseurs v.l.n.r. Arjan van den Bergh en Touria Ruijter zijn nauw bij Bonheur betrokken en goed op de hoogte van dit project én
de verschillende woningen. Zij gaan dan ook graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Bonheur.

DE KLEINE LETTERTJES

Wij verplichten u niet om een hypotheek of een financiële check bij de Rabobank af te sluiten, dus heeft u een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren, komt u ook in aanmerking als voorrangskandidaat. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met de Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van de Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om u te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in uw financiële haalbaarheid. Natuurlijk bent u vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

 

WANNEER LEVER IK MIJN FINANCIËLE CHECK IN?

De financiële check dient u te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is te vinden in uw persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kunt u ook de financiële check uploaden.

 

ONDERSTAAND UW FINANCIEEL ADVISEURS

VERKOOP EN INFORMATIE

DWE Nieuwbouw Makelaars
A.J. Ernststraat 595 D7
1082 LD Amsterdam
T 088 - 80 89 000
E info@dwe-nieuwbouw.nl

KNAP Makelaardij
Weesperzijde 107HS
1091 EN Amsterdam
T 020 - 201 55 33
E info@knapmakelaardij.nl

FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
T 020 - 301 77 15
E nieuwbouw@fris.nl

PROJECTONTWIKKELING