GRATIS HYPOTHEEKGESPREK

Heeft u een nieuwbouwwoning in Bonheur Badhoevedorp op het oog? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat uw maandlasten worden, of u dit kunt en nog veel belangrijker wilt betalen.

FRITS EN RABOBANK HELPEN U

Het is belangrijk dat u zich goed laat voorlichten. Graag maken wij voor u inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn in een vrijblijvend gesprek met een onafhankelijk adviseur van Frits of een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Tijdens het gesprek legt de adviseur uit wat u financieel te wachten staat. De volgende onderwerpen worden o.a. besproken:

• Wat uw nieuwe hypotheek- en energielasten worden
• Of u uw huidige (lage) rente mee kunt nemen
• Wat de verwachte opbrengst wordt van uw huidige woning

Na afloop krijgt u een financiële check waarmee u kunt aantonen of de financiering haalbaar is.

HOE WORDT U EEN VOORRANGSKANDIDAAT?

Ja, u leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in uw financiële mogelijkheden kunt u er dus profijt van hebben als u een financiële check doet.

WANNEER LEVERT U, UW FINANCIËLE CHECK IN?

De financiële check dient u te uploaden bij uw inschrijving. De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is zodra de inschrijving start te vinden in uw persoonlijke accountomgeving.

DE KLEINE LETTERTJES

Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Frits en de Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van Frits en de Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in uw financiële haalbaarheid. Natuurlijk bent u vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen voor een financieringsverklaring.

VERKOOP EN INFORMATIE

DWE Nieuwbouw Makelaars
A.J. Ernststraat 595 D7
1082 LD Amsterdam
T 088 - 80 89 000
E info@dwe-nieuwbouw.nl

KNAP Makelaardij
Weesperzijde 107HS
1091 EN Amsterdam
T 020 - 201 55 33
E info@knapmakelaardij.nl

FRIS Woningmakelaars Amsterdam
Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam
T 020 - 301 77 15
E nieuwbouw@fris.nl

PROJECTONTWIKKELING